Minu variant ülaltoodud retseptist:
100 g toasooja võid
2 muna
4 sl vedelamat mett
3 sl kakaopulbrit
150 g sulatatud kõige tumedamat šokolaadi, mis leiad
100 g Digestive'i küpsiseid
80 g mandleid
80 g India pähkleid
100 g datleid
100 g kuivatatud jõhvikaid
0.5 dl Bailey'st
näpuotsatäis soola
Tükelda pähklid, mandlid, datlid ja jõhvikad. Vahusta toasoe või, lisa juurde mesi ja munad. Tõsta juurde kakaopulber, sool, Bailey's ja sulatatud šokolaad. Mina tegin seda kõike köögikombainiga, mis töötas kõikide osade segamise vältel. Lisa juurde pähklid, mandlid, datlid ja jõhvikad. Mikserda madalal kiirusel või sega lusikaga. Segu jääb suhteliselt vedel. Tõsta segu toidukilele ja vooli vorstikeseks. Pane külmkappi üleöö seisma (minul oli u 12 tundi, enne kui esimese ampsu võtsin). Serveeri värskete maasikate ja tuhksuhkruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar