Vaja läheb:
250 g riisi (kuivaine kogus)
400 g kanafileed
2 küüslauguküünt
1 suurem või 2 väiksemat porrut
1 keskmine paprika
1 purk kookospiima
Santa Maria punase karri pulbrit
pool laimi
kui on soovi, siis ka pähkleid
Valmistamine:
Lõika kanafilee ja paprika kuubikuteks. Poolita porru valge osa ja haki sentimeetristeks juppideks. Pane vesi riisiga keema. Prae kana purustatud/hakitud küüslauguga. Kui kana on pruun, lisa paprika ja porru. 10 minuti pärast vala hulka kookospiim ja karripulber. Hauta, kuni riis on valmis (või umbes 10 minutit) ja pigista sisse poole laimi mahl. Serveerida võib riisiga kokku segatuna või eraldi, peale puistada pähkleid (nt india).
Valmis tulemus ei ole maailma kõige ilusam, aga Vahuri sõnul VÄGA MAITSEV ja mõnusalt terav. :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar